hei
?isto dejansko sem spremenila svoj look, mam temne laske pa fru fru ... mam kr probleme, kr me veliko ljudi iz prve ne prepozna

glejta, slikic mam ful velik, sam kr pa nimam nekega svojega albuma na netu, nevem kak jih bi prpopala ... lahko pa vama posljem kako pa pogledata, pa tudi zarad mene objavita.
doli je pa tak ne ... mi2 sma bla v središ?u dogajanja, kao Playa de las America, kjer se ful žura, je milijon šopingcentrov, veliko hotelov, skratka pravo turisti?no središ?e ... za sprehajat je ful ful velik, plaže fenomenalne ... nevem ... mi2 sma bla ful zadovoljna ...
španci so prijazni, ustrezljivi ... vsak ti ustavi na prehodu, v glavnem, ful dober ob?utek, kr veš da si nekak sprejet med njih ... tak da je ful doma? filing ... hitro se res navadiš, pa bi se brez skrbi dalo tam zivet ...
kar se ti?e denarja je pa tak ne ... doli je luksuz poceni

recimo bencin je 0,77€ liter bencina, tehnika (digitalci, kamere, ipodi, play stationi, PSPji, nintendoti, daljnogledi, tv, dvdji, tv za v avto, avtoradii,...) je vse tak pocni da brez veze ... poleg tega da majo cenej, tud davka nimajo kao ... in to se ful spla?a kupit ... ?e seveda rabis ... je pa problem v hrani ... supermarketi so kr dragi no ... vsaj v okolišu hotelov ... recimo ... ni ga ?ipsa izpod 2€ ... cene v trgovinah so se mi zdele precej višje kot pr nas ... katastrofa je tud v gostilnah ... mi2 sma jedla vsak dan v gostilni, pa sma vedno konkretno pla?ala za tisto ve?erjo ... ampak ne da majo tak hudo drago hrano, ampak pija?a nanese kr konkretno no ... v?asih sem bla kr presene?ena ... (nekje pa? morejo sluzit)
druga?e sma pa bla se v JungleParku, kao cisti ZOO park s pripadajo?im adrenalinskim parkom, kjer sma plezala po vrveh pa nekih mrežah, se plazla po nekih rovih, spuš?ala po "gasilskih" štangah ... itd ... zanimivo no, poleg tega maš tam še en kup teh ZOO parkov, pa Aqua parkov pa tega sranja .. velik no ...
najela sma tud avto, ki pa na dan znaša nekje 25€ ?e vzameš C3 ... najem je odvisen od agencije ... kr sma ponekod gledala c3 za 40€ ... v glavnem, celi otok sma prelazla po vseh kotih in si ogledala ta ve?ja mesta pa vulkan ... blo je ful zanimivo no ... drugace pa na vrh vulkana vozi gondola ampak takrat zaradi premo?nega vetra ni vozla ... sma pa bla z avtom na visini 2300 m pa se ful lepo dol vidijo ostali kanarski otoki ... tak da je to nujno za videt ...
zaj pa res mislim, da sm se razpisala ... ?e pa vaju se kaj zanima pa vprasajta ... itak bom povedla .... sam zaj mam pa res ze cist prazno glavo