Forum o mestu in občini Slovenska Bistrica
09 September 2010, 11:32:29 *
Dobrodošel(la, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice:

Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Kanarski otoki  (Prebrano 5703 krat)
twingica
Registriran/a
Šef/ica
Objave: 125

« dne:: 31 Avgust 2007, 01:43:43 »

heila

mi2 sma pa zadnjic rezervirala Kanarske, natan?no Tenerife  Grin Grin

komaj cakam da grema, da se naužijem toplega vremena, kr je tukaj prevej mrzlo Sad

grema komaj ?ez 3 tedne, ampak upam da bo ?imprej minlo ...

ko prideva nazaj pa jasno da poro?am kak je blo pa še kako slikico prpopam  Grin

Prijavljen

?au?i,
M.
nardi
Administrator
Predsednik/ca
Objave: 1289

Email
« Odgovori #1 dne:: 31 Avgust 2007, 07:42:26 »

Ooooooooo Shocked super. To bo pa lep dopust. Verjamem, da komaj ?akaš. Ma saj bo teh par tednov minilo kot keks hitro. Definitivno želimo kako sliko in reportažo, kakšen je bil dopust. Ma sem ti fauš  Wink

Prijavljen

Lp, Bernarda
twingica
Registriran/a
Šef/ica

« Odgovori #2 dne:: 01 September 2007, 12:23:44 »

hei

mislis rect, da se bojo ti trije tedni vlekli kot megla, tisti en teden pa bo minil kot keks Cheesy

slikice bom definitivno prlimala ... za kake reportaže pa glih nisem no  Grin sej veš kak mamo študenti probleme s prostim ?asom  Grin Grin Grin haha ... isto kot penzionisti  Roll Eyes
Prijavljen

?au?i,
M.
twingica
Registriran/a
Šef/ica

« Odgovori #3 dne:: 01 Oktober 2007, 12:53:41 »

... in že sma nazaj ... minlo je ko strela no ... prehitro definitivno ...

odlo?la sma se, da še tja ziher grema, kr je blo ful ful dobro in to je bil najboljsi dopust v mojem življenju ... slikic mama malo morje, tak da bom kako tud prpopala  Roll Eyes sam morem si cajt vzet

druga? pa mi je ena Senegalska ?rnka spletla kitke in je to še dodatno popestrilo vso vzdušje

kak sta pa vi2 kaj? se drzita? sploh se zaj ne morem dojet da Tamija ni ve? Embarrassed
Prijavljen

?au?i,
M.
nardi
Administrator
Predsednik/ca
Objave: 1289

Email
« Odgovori #4 dne:: 01 Oktober 2007, 09:30:51 »

A veš, da sem bila tako okupirana s svojo žalostjo, da sem ?isto pozabila na to, da sta vidva imela v planu Kanarske. Praviš, da sta se imela tako ?udovito? Moraš mi kaj ve? povedati. Midva bi zdaj tudi šla kaj takega. Je žal to možno odkar ni Tameka. Veš, tudi midva še nisva vredu dojela in je prekleto težko. V sanjah si nisem mislila, da me bo tako zadelo, ?eprav sem vedela, da bo hudo. Ma tako prazno je. Tako zelo ga pogrešava, da naju vse boli. Bil je najin son?ek, najino veselje.
Bom zelo vesela, ?e boš kaj napisala, pripopala kako slikico, ker me res zanima. Pa taudi kak podatek glede cen (te nas vedno zanimajo), kaj se spla?a pogledat, kaj se mora pogledat ipd. V glavnem vse, da ?im boljše izkoristiš 1 teden dopusta in da ne zapraviš celo premoženje. Mislim, da imamo tukaj bolj kot ne vsi dolo?ene omejitve.

Se še kaj bereva. Lepo se imej.
Prijavljen

Lp, Bernarda
Matej
Administrator
Predsednik/ca
Objave: 248

WWW Email
« Odgovori #5 dne:: 03 Oktober 2007, 09:20:29 »

... in že sma nazaj ... minlo je ko strela no ... prehitro definitivno ...

odlo?la sma se, da še tja ziher grema, kr je blo ful ful dobro in to je bil najboljsi dopust v mojem življenju ... slikic mama malo morje, tak da bom kako tud prpopala  Roll Eyes sam morem si cajt vzet

druga? pa mi je ena Senegalska ?rnka spletla kitke in je to še dodatno popestrilo vso vzdušje

kak sta pa vi2 kaj? se drzita? sploh se zaj ne morem dojet da Tamija ni ve? Embarrassed

O helou in dobrodošla nazaj v bejstrco  Cheesy ma, midva gurava, pa saj ni druge izbire, ane   Cry

No super da si uživala na kanarskih, vsekakor se veselim ogleda kakšnih slik...
Aja, danes sva te videla na hitrco v avtu pa ne vem al je ravno tak svetloba padala, al si se pa ti dejansko pobarvala na temno rjavo?  Huh?
Prijavljen

Nikoli, ampak res nikoli, ne daj ra?unalniku vedeti, da se ti mudi...
twingica
Registriran/a
Šef/ica

« Odgovori #6 dne:: 03 Oktober 2007, 11:59:36 »

hei

?isto dejansko sem spremenila svoj look, mam temne laske pa fru fru ... mam kr probleme, kr me veliko ljudi iz prve ne prepozna  Wink

glejta, slikic mam ful velik, sam kr pa nimam nekega svojega albuma na netu, nevem kak jih bi prpopala ... lahko pa vama posljem kako pa pogledata, pa tudi zarad mene objavita.

doli je pa tak ne ... mi2 sma bla v središ?u dogajanja, kao Playa de las America, kjer se ful žura, je milijon šopingcentrov, veliko hotelov, skratka pravo turisti?no središ?e ... za sprehajat je ful ful velik, plaže fenomenalne ... nevem ... mi2 sma bla ful zadovoljna ...

španci so prijazni, ustrezljivi ... vsak ti ustavi na prehodu, v glavnem, ful dober ob?utek, kr veš da si nekak sprejet med njih ... tak da je ful doma? filing ... hitro se res navadiš, pa bi se brez skrbi dalo tam zivet ...

kar se ti?e denarja je pa tak ne ... doli je luksuz poceni Cheesy recimo bencin je 0,77€ liter bencina, tehnika (digitalci, kamere, ipodi, play stationi, PSPji, nintendoti, daljnogledi, tv, dvdji, tv za v avto, avtoradii,...) je vse tak pocni da brez veze ... poleg tega da majo cenej, tud davka nimajo kao ... in to se ful spla?a kupit ... ?e seveda rabis ... je pa problem v hrani ... supermarketi so kr dragi no ... vsaj v okolišu hotelov ... recimo ... ni ga ?ipsa izpod 2€ ... cene v trgovinah so se mi zdele precej višje kot pr nas ... katastrofa je tud v gostilnah ... mi2 sma jedla vsak dan v gostilni, pa sma vedno konkretno pla?ala za tisto ve?erjo ... ampak ne da majo tak hudo drago hrano, ampak pija?a nanese kr konkretno no ... v?asih sem bla kr presene?ena ... (nekje pa? morejo sluzit)

druga?e sma pa bla se v JungleParku, kao cisti ZOO park s pripadajo?im adrenalinskim parkom, kjer sma plezala po vrveh pa nekih mrežah, se plazla po nekih rovih, spuš?ala po "gasilskih" štangah ... itd ... zanimivo no, poleg tega maš tam še en kup teh ZOO parkov, pa Aqua parkov pa tega sranja .. velik no ...

najela sma tud avto, ki pa na dan znaša nekje 25€ ?e vzameš C3 ... najem je odvisen od agencije ... kr sma ponekod gledala c3 za 40€ ... v glavnem, celi otok sma prelazla po vseh kotih in si ogledala ta ve?ja mesta pa vulkan ... blo je ful zanimivo no ... drugace pa na vrh vulkana vozi gondola ampak takrat zaradi premo?nega vetra ni vozla ... sma pa bla z avtom na visini 2300 m pa se ful lepo dol vidijo ostali kanarski otoki ... tak da je to nujno za videt ...

zaj pa res mislim, da sm se razpisala ... ?e pa vaju se kaj zanima pa vprasajta ... itak bom povedla .... sam zaj mam pa res ze cist prazno glavo

Prijavljen

?au?i,
M.
Matej
Administrator
Predsednik/ca
Objave: 248

WWW Email
« Odgovori #7 dne:: 04 Oktober 2007, 07:54:01 »

Ej, hvala za potopis Smiley Res si super opisala, tako da ?e bom šel na kanarske grem sigurno z veliko torbo da bom pošopal vso zabavno elektroniko  Grin Hm samo je vprašanje kako je s to prijaznostjo, v?asih se mi zdi da smo sicer slovenci res zelo zadržani, ampak se pa lahko zaneseš na ljudi, tam pa ... ne vem no  Cheesy nimam pojma... Mah, jaz itaq ne bi šel nikamor drugam živet...

Daj pošlji kakšno sliko ja, saj email itaq imaš (lahko kar na info@slovenska-bistrica.net)...

Hehe jaz te itaq verjetno ne bi spoznal ?e ne bi bila v twingotu Cheesy Za obraze ful nisem in sem si ljudi ve?krat zapomnil zaradi psov kot zaradi njihovih obrazov  Cheesy Grin Cheesy

Prijavljen

Nikoli, ampak res nikoli, ne daj ra?unalniku vedeti, da se ti mudi...
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: